Jouw kok

Hej, ik ben Lotte. Ik ben al jaren gepassioneerd met koken bezig en wil jouw kok worden!

Bent u alle dagen full-time uit werken? Hebben uw kinderen talloze hobby’s? Kortom komt het dagelijkse koken er nog nauwelijks van? Wel, bestel dan uw dagelijkse verse maaltijd bij Sjalotte.

Wij maken elke dag een gezonde verse maaltijd voor u en uw gezin, en dit op een budget-vriendelijke manier!

Maak een keuze uit ons weekmenu, of bestel één van onze stevige vlaamse klassiekers. U kan deze gerechten dagelijks bij mij komen afhalen tussen 16u00 en 19u00.

Naast een dagelijks verse maaltijd, worden wij ook graag uw kok op feestjes, BBQ’s, buffetten en afhaal gerechten.

Omdat wij elk feest op maat verzorgen, zal u op deze website geen prijzen kunnen vinden, neem gerust contact op om samen de details te bespreken.

Reacties

Hoi Lotte,

Wat hebben we culinair genoten op het eerste communiefeest van  Josse.

Sjalotte bracht een bijzonder gevarieerd groentebuffet met mediterraanse toets, maar eveneens met duidelijk respect voor het vlaamse groenten aanbod op tafel.Samen met kwaliteitsvlees en de juiste wijn maakte ze een bijzonder origineel barbecue diner, culinair feestwaardig.

Hey Lotte,

Vandaag het stoofpotje met kip en groenten gegeten. Het was super lekker en vooral proefde wij dat het allemaal vers was. Kortom: gemakkelijk, gezond en lekker!

Groetjes

Bob en Jelle 

Hoi Lotte,

Wij hebben juist onze allereerste sjalotte ervaring achter de rug en ze was super positief. Woensdag is voor ons een drukke dag maar vandaag hebben we dankzij jouw kookkunsten kunnen genieten van een heerlijke pasta, zonder stress, afwas en gehaast. Zalig! De pasta was heerlijk en super vers.

Liesbeth

 

 

Lotte, bedankt om het eten op het communiefeest van onze dochter te verzorgen. Lekkere verse tomatensoep. Een koud buffet met een moderne toets dat niet alleen mooi oogde maar ook lekker smaakte. Met als kers op de taart een verfijnd dessert, verse rijstpap, chocolademousse en vers fruit.

Het was verzorgd en heel lekker. Bedankt en tot op het volgende feest

Groetjes

Geert